Nieuws Vlaams Brabant Creatieve wissel bij Boondoggle

Creatieve wissel bij Boondoggle

Creatieve wissel bij Boondoggle

boondoggleEind vorig jaar besliste Sam De Vriendt om Boondoggle, waar hij deel uitmaakte van het managementteam, te verlaten. Hij begon er in 2014 als freelance creatief, waarna hij eerst Copy Director en een half jaar later Executive Creative Director werd van het honderdkoppige bureau.

Hij zette nog mee de lijnen uit voor de nieuwe visie van Boondoggle, met service design als belangrijke focus, aanvullend op de merkcommunicatie-expertise waarvoor het bureau al jaren gekend is. Nu wil De Vriendt opnieuw zijn eigen weg gaan. De samenwerking loopt nog tot half februari, waarna hij de tijd neemt om nieuwe plannen te maken.

“Vanaf heden zullen Merel Van den Broeck en Frederik Clarysse de creatieve teams leiden en de bureauvisie verder uitrollen als creative directors”, zegt Pieter Lambrechts, CEO van Boondoggle in Leuven.

Merel Van den Broeck werkte bij Happiness, Air en Duval Guillaume, voor ze naar Boondoggle overstapte. De voorbije jaren heeft haar creatief werk erkenning gekregen op verschillende reclamefestivals, waaronder Eurobest, Cannes Lions en CCB.

Frederik liep zijn parcours langs Famous, Havas en LDV United. Zijn scherpe geest en pen bezorgden hem al meerdere prijzen op festivals als Eurobest en Cannes Lions.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer