Nieuws Vlaams Brabant Dag van de ondernemer

Dag van de ondernemer

Dag van de ondernemer

dagvandeondernemerOok in Vlaams-Brabant is het vrijdag 20 november Dag van de ondernemer.

“Vandaag bestaat voor zowat alles een ‘dag’: Secretaressedag, Dag van de Jeugdbeweging, Dag van de Klant, … Vreemd genoeg bestond er tot vorig jaar nog geen ‘Dag van de ondernemer’. Nochtans is het economisch en maatschappelijk belang van ondernemers onmiskenbaar”, zegt Karel Van Eetvelt van Unizo. “Hun ondernemerschap en hun verantwoordelijkheidszin vertalen zich in duizenden jobs en via hun activiteiten zwengelen ze de economie mee aan. Het is niet meer dan terecht dat eenmaal per jaar hun doorzetting en hun veerkracht in de schijnwerpers staan.”

Sinds vorig jaar is elke derde vrijdag van november dan ook de ‘Dag van de Ondernemer’. Deze datum is niet toevallig gekozen. Elke derde week van november vindt immers de ‘Global Entrepreneurship Week’ plaats. Een week waarop wereldwijd campagne wordt gevoerd om ondernemerschap te promoten.

“Net als vorig jaar zullen ook nu, op vrijdag 20 november, enkele Vlaamse toppolitici onze ondernemers een hart onder de riem steken”, zegt Sofie Vanhout van Unizo Vlaams-Brabant en Brussel. “Bij ons in Vlaams-Brabant en Brussel staan drie bezoeken gepland. Voorzitter Gwendolyn Rutten van de Open VLD bezoekt SEAUTON International in Leuven, minister  van Jusititie

Koen Geens bezoekt Autocars Van Mullem in Tienen en Sven Gatz, Minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel bezoekt Hakuna Casting in Brussel.”

Meer informatie over de Dag van de Ondernemer vind je op www.dagvandeondernemer.com

 

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.