Nieuws Vlaams Brabant Dagbladhandel ’t Boeksken sluit de deuren

Dagbladhandel ’t Boeksken sluit de deuren

Dagbladhandel ’t Boeksken sluit de deuren

Dagbladhandel ’t Boeksken in Roosdaal sluit de deuren. Noodgedwongen: door de werken aan de Ninoofsesteenweg zag de uitbater zijn omzet met liefst zeventig procent dalen.

’t Boeksken is een bekende krantenwinkel in het Pajottenland. Uitbater Patrick Stevens komt geregeld zijn visie op de lokale actualiteit geven in het regionale programma Ochtendpost op Radio 2.

Door de herinrichtingswerken aan de Ninoofsesteenweg heeft de man heel wat klanten verloren. Even leefde het idee om de krantenwinkel onder te brengen in een container op een andere locatie. Maar uiteindelijk heeft Stevens beslist om de zaak tijdelijk te sluiten.

Mogelijk volgt er een doorstart van de krantenwinkel na de werken. Dat zal ten vroegste in april 2018 zijn. Voorlopig leeft Stevens van een compensatie van werkgeversorganisatie Unizo.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Leuven, Rotselaar
Leuven

Bedrijf fietst definitief naar Wingepark

ROTSELAAR/HAASRODE - Canyon Bicycles, het van oorsprong Duitse fietsenmerk, verhuist dit voorjaar zijn Belgische hoofdkwartier van Haasrode (Interleuvenlaan) naar het… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer