Nieuws Vlaams Brabant Dal Pesce Innamorato is beste pizzeria

Dal Pesce Innamorato is beste pizzeria

Dal Pesce Innamorato is beste pizzeria

PIZZA LEUVENHet Italiaanse specialiteitenrestaurant Dal Pesce Innamorato  uit de Tiensestraat in Leuven is verkozen tot beste pizzeria van de provincie Vlaams-Brabant.

De wedstrijd ‘Pizzaiolo van het jaar’ wordt jaarlijks georganiseerd door Kaasbrik, een familiale onderneming uit Halen, die marktleider is in de levering van geraspte mozzarella voor pizzeria’s. Na een sms-stemming werden in elke provincie uit de longlist drie finalisten weerhouden. Een professionele jury bezocht die drie finalisten per provincie en proefde er naast de klassieke pizza Margherita ook de Pizza van de Chef. Uit de elf provinciale laureaten kiest de jury nu de ‘Pizzaiolo van het jaar’. Deze jury kiest op basis van volgende criteria: de korst, de creativiteit, de smaak, de algemene indruk van de zaak, de ontvangst en de sfeer.

Op 21 maart wordt de nationale winnaar bekend gemaakt.

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.