Nieuws Vlaams Brabant Databeschermer opent filiaal in Luxemburg

Databeschermer opent filiaal in Luxemburg

CEO en founder Alex Van Cauwenbergh (links) en Tom Cooreman.

Databeschermer opent filiaal in Luxemburg

ZAVENTEM – Cranium, de specialist in privacy-, security- en datamanagement, opent een nieuw kantoor in Luxemburg. Het is het 4de land waarin het bedrijf actief is na België, Nederland en de VS. 

Cranium, de specialist in privacy-, security- en datamanagement, richt zich op diverse doelgroepen waaronder  de financiële instellingen, life science en farmaceutische industrie, de gezondheidszorg, onderzoeks- en technologiebedrijven maar ook de publieke sector, retail of telecom.

Focus 

Cranium zal zich in Luxemburg vooral focussen op de financiële sector, de gezondheidszorg, de life science en farmaceutische industrie waarvoor het in België al een sterke speler is. Verder sluit Luxemburg als land waarin heel wat internationale bedrijven gevestigd zijn mooi aan bij het internationale karakter van de databeschermingsspecialist.

Nabijheid 

De kennis en expertise die reeds aanwezig waren binnen het bedrijf worden met de opening van het kantoor in EIschen nog nabijer voor Luxemburgse klanten en multinationals met een Luxemburgse vestiging.

“Lokale verankering is voor ons heel belangrijk”, aldus Tom Cooreman, die het Luxemburgse kantoor zal aansturen. Hij is momenteel director Privacy en Law. “We beseffen hoe cruciaal die nabijheid is voor onze klanten. Bovendien zal de werkwijze van ons nieuwe kantoor een Luxemburgse toets krijgen, die helemaal past binnen de bedrijfscultuur van het Groothertogdom. We weten uit ervaring hoe het daar aan toe gaat en kunnen die manier van werken moeiteloos combineren met onze bewezen kwalitatieve Cranium-aanpak. Om dat te verzekeren, zullen we in Luxemburg snel inzetten op de aanwerving van nieuwe medewerkers. We hopen over drie jaar te groeien naar een kantoor met dertig krachten.”

Cranium 

Sinds de oprichting in 2016 groeide Cranium uit tot een team van 69 juristen en gespecialiseerde IT-profielen. Samen werkten ze aan ruim 1.000 projecten voor 596 internationale klanten vanuit kantoren in België, Nederland en de Verenigde Staten. In de toekomst komt daar Luxemburg bij.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer