Nieuws Vlaams Brabant Databeschermer zoekt 40 krachten tijdens fysieke jobdag

Databeschermer zoekt 40 krachten tijdens fysieke jobdag

Founder en CEO Alex Van Cauwenbergh van de CRANIUM-groep.

Databeschermer zoekt 40 krachten tijdens fysieke jobdag

ZAVENTEM – Cranium, specialist in privacy, security en data management, organiseert op 12 mei aanstaande een  fysieke jobdag die coronaproof zal verlopen. De databeschermer zoekt 40 krachten. De happening richt zich tot ervaren profielen en pas afgestudeerde talenten. 

Cranium adviseert bedrijven over datamanagement, privacy en informatiebeveiliging. De onderneming groeide sinds de oprichting in 2016 uit tot een team van 69 juristen en gespecialiseerde IT-profielen. Samen werkten ze aan ruim 1.000 projecten voor 596 internationale klanten. Om de groeiambities waar te maken, organiseert Cranium op 12 mei aanstaande een jobdag.  Er wordt gezocht naar ervaren profielen en pas afgestudeerde talenten uit de juridische en IT-domeinen.

Profielen 

“We richten ons zowel op ervaren profielen in data management en security, als op ‘young potentials’ die dit jaar afstuderen om in september aan de slag te gaan als consultant in onze sterk evoluerende actiedomeinen. Zo kunnen we jonge legal en IT-graduates nu al verzekeren van een mooie eerste stap in hun carrière. Deze profielen zijn ongelofelijk gewild op de arbeidsmarkt en we willen tonen dat we vanuit Cranium focussen op het menselijk aspect en een voedingsbodem zijn voor opkomend talent”, zegt founder en CEO Alex Van Cauwenbergh van de Cranium-groep.

Coronaproof O2O met CEO 

Tijdens de jobdag maken de kandidaten kennis met het bedrijf aan de hand van een persoonlijk contact met de CEO, wat volledig met respect voor de veiligheidsmaatregelen gebeurt. Daarna kunnen ze zich meteen bewijzen door een aantal business cases op te lossen. “Deze praktische aanpak is bewust, alsook de keuze om het event fysiek te laten doorgaan”, zegt Van Cauwenbergh nog. “Het is belangrijk dat onze mensen naast een gedegen kennis van de theorie ook in reële situaties uit de voeten kunnen en dat ze volledig matchen met onze mensgerichte waarden. Dit valt het best te beoordelen op basis van een fysieke ontmoeting.”

Cranium Master Program 

Kandidaten kunnen zich aanmelden op de website van Cranium met hun CV en een korte motivatie. Na de jobdag wordt een aantal sollicitanten geselecteerd en een voltijds contract aangeboden. Zij starten in september met het Cranium Master Program, een intensief opleidingstraject van een maand, om daarna aan de slag te gaan als consultant.

UK in vizier 

Na de opening van een kantoor in Luxemberg bekijkt Cranium de ontwikkeling van activiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Machelen
Machelen

HR-techbedrijven fuseren

MACHELEN - bridgX kondigt de fusie aan met ARAGO Consulting in België en Luxemburg. bridgX, een SAP Gold Partner, is… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.