Nieuws Vlaams Brabant De Hoorn verhuurt “hot” desks

De Hoorn verhuurt “hot” desks

Copy: Hannelore Veelaert.

De Hoorn verhuurt “hot” desks

LEUVEN – Creatieve beroepers, flexers of freelancers die thuis spreekwoordelijk de muren oplopen en/of een hekel hebben aan bumperkleven, kunnen voortaan een “hot” desk huren in werk-, leef-en woonhub De Hoorn in Leuven. 

 

De klok rond thuiswerken is niet voor iedereen ideaal. Sommigen lopen spreekwoordelijk de muren op en/of hebben een hekel aan bumperkleven. Voor creatieve beroepers, flexers en freelancers die doorgaans veel op de baan zijn, heeft werk-, leef-en woonhub De Hoorn een oplossing in petto: de “hot” desk. Tussen 9 en 18 uur kan je in de coworking space terecht voor een koffiebreak en wat bureauwerk. Je betaalt 15 euro per dag voor een hot desk in de werklounge. In de prijs zit je plek, water, vers fruit en een bruisende community.

Coronaproof vergaderen

Samenwerken is door de corona crisis moeilijker geworden omdat vele kantoren niet genoeg ruimte kunnen bieden. Op de 2de verdieping in De Hoorn kan je terecht in de premium meetingrooms. Elke meetingroom biedt voldoende ruimte om samen te komen op een veilige afstand. De Hoorn heeft verschillende ruimtes van 2 tot 12 personen. Elke meetingroom is voorzien van een Barco Clickshare systeem met televisiescherm, flipchart, water en koffie.

“Kerndoel”

“Met het digitaliseren van onze meetingrooms en hot desks zet De Hoorn zijn kerndoel in 2021 verder. Een thuishaven en community bieden voor creatieve en innovatieve ondernemers en bedrijven”, zegt Sam Custers, CEO van De Hoorn.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Leuven
Leuven

RoboRana bundelt krachten met Humain

LEUVEN/KONTICH – De Leuvense AI-specialisten van Humain hebben een partnerschap gesloten met het Antwerpse/Leuvense Robotics Competence Center RoboRana.  Lees meer

Leuven
Leuven

Dajo Hermans trekt de bossen in

GELDENAKEN/BRUSSEL/BERINGEN - Minder dan 3 weken na zijn afscheid bij het Brusselse PR-agency Bepublic Group kondigt media-en communicatieman Dajo Hermans… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Strombeek-Bever, Tielt-Winge
Strombeek-Bever

Distributeur zoekt groei met hippe slippers

TIELT-WINGE/STROMBEEK-BEVER - Regalo Esclusivo, distributeur van trendy schoenen en handtassen, wil haar aanbod verder uitbreiden met de hippe slippers van… Lees meer