Nieuws Vlaams Brabant Dealer van Harley-Davidson verhuist naar Deltapark in Vilvoorde

Dealer van Harley-Davidson verhuist naar Deltapark in Vilvoorde

Dealer van Harley-Davidson verhuist naar Deltapark in Vilvoorde

harley rudy en tomHarley-Davidson-dealership RMC Classics verhuist van Zemst naar de nieuwe kmo-zone Deltapark in Vilvoorde. De feestelijke opening is gepland voor 9 december. In een volledig gerenoveerd bedrijfsverzamelgebouw wordt de dealer van Harley-Davidson de eyecatcher met een gedurfde architectuur. Het nieuwe pand combineert de vormgeving van Harley-Davidson met een eigen karakter.

De nieuwe zaak zal zeer herkenbaar zijn als dealer van Harley-Davidson. Maar RMC Classics zal ook een unieke look hebben, waarin het karakter en de visie van de eigenaars verwerkt zijn. Zaakvoerders Rudy Moens en zijn zoon Tom (foto) zien de verhuis enthousiast tegemoet.

“We zaten met RMC Classics al zestien jaar op dezelfde locatie en we waren dringend toe aan uitbreiding. Het Deltapark bleek voor ons een ideale locatie: perfect zichtbaar en bereikbaar en bovendien op maar een paar minuten afstand van onze huidige locatie. Die kans konden we niet laten lopen.”

Het nieuwe gebouw krijgt een strakke vormgeving. Vanaf 9 december kunnen Harley-rijders en -fans terecht in het pand van 2.300 vierkante meter. In de nieuwe zaak vinden ze de nieuwste motoren, onderdelen, accessoires en kleding en natuurlijk motoren. In de werkplaats kunnen ze terecht voor onderhoud. Daarnaast biedt RMC Classics twee nieuwe extra diensten: het verhuur van motoren van Harley-Davidson en een bikewash.

Martin Mulder, countrymanager Harley-Davidson Benelux, is opgezet met de verhuisplannen. “Rudy en Tom hebben al bewezen een waardige partner te zijn. Sinds 1998 is RMC Classics een gevestigde waarde in de provincie Vlaams-Brabant. Ze krijgen nu een mooie kans om uit te breiden en zo hun groei te verzekeren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.