Nieuws Vlaams Brabant Deel werknemers en klanten Getronics België stappen over naar Cegeka

Deel werknemers en klanten Getronics België stappen over naar Cegeka

Deel werknemers en klanten Getronics België stappen over naar Cegeka

DIEGEM/HASSELT – Het Europese IT-bedrijf Cegeka neemt een deel van de contracten van het ICT-bedrijf Getronics België over. Dat is bekendgemaakt na een gerechtelijke uitspraak en wordt bevestigd door Cegeka.

“We hebben een bod gedaan op een deel van de klantenportefeuille van Getronics België. Dat is na een gerechtelijk akkoord aan ons toegewezen”, zegt Stijn Bijnens, CEO van Cegeka. “Het gaat om een tiental contracten waarbij de IT-activiteiten nauw aansluiten bij het portfolio van Cegeka. Concreet gaat het over het beheer van IT-infrastructuur en digitale werkplekken. Dankzij de overname wordt de bedrijfscontinuïteit voor de betrokken klanten gegarandeerd”, aldus Stijn Bijnens.

30 medewerkers 

Samen met de contracten stapt ook een dertigtal medewerkers van Getronics België mee over. Cegeka maakt géén financiële details bekend over de klantenportefeuille die het van Getronics België overneemt.

Het rommelt 

Het rommelt al een hele tijd bij Getronics België. Afgelopen zomer werd duidelijk dat de nieuwe aandeelhouder GSH Private Capital Limited 126 van de 336 banen wilde schrappen. Wie aan boord blijft, zou 15% moeten inleveren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.