Delhaize Kraainem heropent met zelfstandig uitbater Foto: IF

Delhaize-warenhuis heropent deuren met Adrien als zelfstandig uitbater: “Droom gaat in vervulling”

Het Delhaize-warenhuis op de Wezembeeklaan in Kraainem heeft deze week de deuren heropend met een zelfstandig uitbater. Voor Adrien Mommaerts (35) gaat daarmee een jarenlange wens in vervulling.

In maart vorig jaar kondigde Delhaize de intentie aan om haar 128 Belgische supermarkten in eigen beheer om te vormen tot zelfstandige aangesloten Delhaize-winkels. Voor Adrien Mommaerts was dat dan ook het sein om zich kandidaat te stellen. Naar eigen zeggen droomde hij er al jaren van om als zelfstandige een Delhaize-warenhuis te mogen uitbaten.

“Ik kan niet wachten om aan dit nieuwe avontuur te beginnen met de bestaande medewerkers van de winkel”, zegt Adrien. “Het team van de winkel heeft veel talent en samen willen we onze klanten een unieke winkelervaring bieden. We zijn vastbesloten om onze klanten nog beter van dienst te zijn en we kijken ernaar uit om samen aan dit nieuwe hoofdstuk te beginnen.”

Meer vertrouwen

Met de overname komt er ook een einde aan een lange periode van onzekerheid voor het personeel. “We hebben Adrien de laatste weken beter leren kennen en dit geeft steeds meer vertrouwen”, vertelt Stijn, teamleader van de afdeling groenten en fruit. “Ik kijk ernaar uit om nieuwe producten en nieuwigheden te kunnen voorstellen aan onze klanten en hen nog beter te kunnen inspireren.”

In de winkel langs de Wezembeeklaan zijn 57 medewerkers tewerkgesteld.