AARSCHOT – In de Theo De Beckerstraat in Aarschot is afgelopen vrijdag foodhall De Met geopend. Een zestal zaken hebben er onderdak.
In foodhall De Met kun je sinds vorige week vrijdag terecht voor Vietnamese streetfood in Bambu, Marokkaanse specialiteiten bij Haute Tajine en huisbereide pensen bij slager Dieter Beynaerts. Eind vorig jaar opende café en microbrouwerij Den Druppel al de deuren in het gebouw.
The Avocado Bar
Na Leuven en Mechelen opent Steven Heymans met zijn concept “The Avocado Bar” een vestiging in Aarschot. The Avocado Bar is geïntegreerd met Bambu, de zaak voor Vietnamese streetfood. Horecazaken waar de avocado als basisproduct wordt verwerkt in de gerechten zijn mondiaal aan een opmars bezig. Dat stelde zaakvoerder Steven Heymans met eigen ogen vast tijdens een wereldreis een tijdje terug. “In New York, Tokio, Bali of in Europa, overal zijn er al restaurants die met avocado’s werken als basisproduct”, aldus Steven. “Het is een wereldwijde trend die we ook naar Leuven en dus nu ook Aarschot wilden halen.”