Nieuws Vlaams Brabant Destiny trekt nieuwe investeerder aan

Destiny trekt nieuwe investeerder aan

Destiny trekt nieuwe investeerder aan

©B.Maindiaux

©B.Maindiaux

Destiny, de Belgische cloud telecomoperator uit Zaventem, trekt Mentha Capital, een onafhankelijke private equity maatschappij, aan als investeerder. Dankzij deze extra fondsen wil Destiny zijn verdere penetratie in België en internationale groei ambitie snel concreet vormgeven.

Destiny werkt in een zeer competitieve telecomsector en toch zijn ze er in geslaagd om, sinds hun start in 2008, een steile groei te realiseren. Vandaag telt het bedrijf 56 medewerkers, het sloot afgelopen boekjaar af met een omzet van 13 miljoen euro. Het afgelopen jaar werd het bedrijf regelmatig gelauwerd met prijzen, waaronder ’Meest Beloftevolle Onderneming van het Jaar’ (EY) en  ’Snelst groeiend bedrijf ’ (Deloitte Technology Fast 50).

“Binnen de vandaag sterk gefragmenteerde cloud- en telecom markt hebben wij de duidelijke en sterke ambitie om de aankomende consolidatiegolf te leiden”, zegt Managing Director en mede-oprichter Daan De Wever. “Destiny heeft concrete plannen om op korte termijn internationale overnames te doen. Mede door deze heel gerichte overnames willen we binnen vier jaar een jaaromzet van honderd miljoen euro realiseren. We zijn dan ook verheugd met de steun van Mentha Capital als financiële partner die ook  over de nodige expertise beschikt om onze korte termijn ambities mee te realiseren”, zegt De Wever.

“Wij zijn zowel overtuigd van het groeipotentieel en verdere ontwikkelingen binnen de cloud internet- en telecommarkt als van de belangrijke rol die Destiny, als jong en innovatief bedrijf, hierin speelt”, zegt  Edo Pfennings, Partner bij Mentha Capital. “Daarom ondersteunen wij hen graag met  het nodige kapitaal en de expertise om hun ambities concreet te maken.”

De oprichters Daan en Samuel De Wever en het huidige management blijven significant aandeelhouder van het bedrijf en staan garant voor de verdere kwalitatieve en service gerichte uitbouw van het bedrijf.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.