CCFD Terre Solidaire Collecte de Carême

Devoteam doet overname in “the cloud”

ZAVENTEM/SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE – ICT-dienstverlener Devoteam, met Belgische vestiging in Zaventem, heeft Google Cloud-partner Fourcast uit Sint-Lambrechts-Woluwe overgenomen. 

Met deze nieuwe overname versterkt Devoteam zijn positie op het gebied van Google Cloud in Europa dankzij de aanwezigheid van Fourcast in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het in 2014 opgerichte Fourcast specialiseert zich in Cloud-projecten, -innovatie en -transformatie. Met meer dan 250 klanten is het bedrijf een troef voor Devoteam in Europa.

Devoteam en Fourcast slaan de handen in elkaar en zullen zich focussen op hun gemeenschappelijke expertises, zoals projecten op het gebied van modernisering van de IT-infrastructuur, slimme analyse, modernisering van applicaties en productiviteit & samenwerking. Geert Stragier, Managing Director Devoteam Belux & Group Offer Director Agile IT Cloud & DevOps: “Deze acquisitie is een nieuwe stap om leider te worden in digitale transformatie-diensten in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het stelt ons in staat om nog meer klanten te ondersteunen en hen de voordelen van het Google Cloud-portfolio te laten ervaren”, zegt Stragier.

Financiële details van de overname worden niet gecommuniceerd.