1 Melissa Delissen ademt Microsoft.

Devoteam haalt Melissa “Microsoft” en zoekt legertje consultants

ZAVENTEM - ICT-dienstverlener Devoteam België, met vestiging in Zaventem, heeft Melissa Delissen (41) aangetrokken als Microsoft Business Leader. In die functie rapporteert ze aan algemeen directeur Benny Moonen. Haar opdracht is om de omzet van de dienstverlening met Microsoft-technologie dit jaar te doen stijgen met 20%. Het bedrijf wil dit jaar ook 20 extra Microsoft-consultants aanwerven.

Devoteam België zal dit jaar en de volgende jaren meer inzetten op partnerships met onder meer ServiceNow, Google en Microsoft. De doelstelling is om de omzet van de dienstverlening met Microsoft-technologie tegen 2024 te verviervoudigen in vergelijking met 2020. Met Microsoft heeft Devoteam België al ruim 20 jaar een partnership en is het er Gold-partner van. Om de omzet uit diensten rond Microsoft-technologie te doen stijgen, heeft Devoteam België de nieuwe functie van Microsoft Business Leader ingevuld met Melissa Delissen.

Melissa ademt Microsoft

Melissa was ruim zeven jaar de leading lady van de Microsoft-afdeling bij Fujitsu. In haar loopbaan is Microsoft de rode draad. Ze was in het verleden vooral actief op het vlak van Microsofts software Active Directory en Exchange. Ze heeft ook nog bij Microsoft gewerkt. Andere bedrijven bij wie ze werkte zijn Computacenter, Erudict, Dräger Medical, Philips Dendermonde, MSP, Ordina en het ACV.

Focus

Melissa Delissen zal focussen op drie zaken: de publieke cloud Microsoft Azure, Microsoft 365 (het vroegere Office 365) en de beveiliging van Microsoft 365. Daarbij gaat het onder meer over identiteits- en toegangsbeheer. Devoteam België wil zijn certificeringen voor Microsoft-cloudtechnologie verhogen. "Vertrekkende van een zakelijke strategie zullen we voor onze klanten de best passende technische implementatie realiseren. Devoteam onderscheidt zich omdat het klanten met de zakelijke en de technische kant helpt. We doen dat vanuit België en hebben de schaalgrootte om voor middelgrote en grote organisaties te werken”, zegt Melissa hierover.

20 extra Microsoft-consultants

Voor Devoteam werken 475 consultants in België. Het is Devoteams doelstelling om in Europa de belangrijkste partner te worden van de leidende cloudbedrijven, waaronder Microsoft. Devoteam laat weten dat het dit jaar ook nog op zoek gaat naar 20 extra Microsoft-consultants.