2 Natasja Engels is de kantoorverantwoordelijke in Diest.

Dienstenchequebedrijf kleurt witte vlek in

DIEST/LEUVEN/HALLE/ZAVENTEM/AARSCHOT/TIENEN -  Dienstenchequebedrijf Plus Home Services opent vandaag een nieuw filiaal in Diest. De nieuwe zaak, aan de Felix Moonsstraat, is de 12de vestiging van de keten in onze provincie en Brussel. 

Natasja Engels wordt kantoorverantwoordelijke van de nieuwe vestiging in de Felix Moonsstraat 21B in Diest. Ze ging aan de slag bij Plus Home Services als stagiaire in 2013, om vervolgens klantenbeheerder in Sint-Niklaas en Leuven te worden. Natasja kijkt ernaar uit om als verantwoordelijke voor het Diestse kantoor zowel klanten als huishoudhulpen verder te helpen. Ze kent de Diestenaars als open, vriendelijke mensen.

Dicht bij de mensen

Plus Home Services bestaat sinds 2004 en is in meer dan 15 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met 4.500 medewerkers en meer dan 25.000 klanten. “Een menselijke, persoonlijke aanpak zit in het DNA van het bedrijf. Daarom vinden we het belangrijk om dicht bij de mensen te zijn. Getuige daarvan zijn de ondertussen 59 kantoren, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Van daaruit gaan we zeer lokaal te werk”, luidt het in een persbericht. In de provincie Vlaams-Brabant en Brussel baat Plus Home Services 12 filialen uit. Naast Diest, Leuven, Tienen, Aarschot en Halle is de onderneming ook actief in Haacht, Zemst, Meise, Ukkel, Laken, Dilbeek en Zaventem.