Nieuws Vlaams-Brabant D’Ieteren voert supercar in

D’Ieteren voert supercar in

De RIMAC Nevera. Credit: Belga.

D’Ieteren voert supercar in

DROGENBOS/KORTENBERG – D’Ieteren wordt invoerder van het Kroatische merk van elektrische hypercars Rimac. Dat heeft het bedrijf donderdagochtend bekendgemaakt tijdens een persconferentie in het Brusselse museum Autoworld.

In het portfolio van D’Ieteren zitten nu al de supermerken Bugatti, Lamborghini en Bentley. “Rimac wordt een extra troef in het portfolio van D’Ieteren”, zegt Jean-Marc Ponteville, woordvoerder voor D’Ieteren Automotive. De auto zal verkrijgbaar zijn bij D’Ieteren in Drogenbos.

Rimac Automobili werd in 2009 opgericht in Kroatië en stelt vandaag 1.300 mensen tewerk. Het bedrijf fabriceert volledig elektrische supersportwagens. Van zijn nieuwe model Nevera zullen 150 exemplaren gebouwd worden. De supercar is het resultaat van een samenwerking tussen Bugatti en Rimac.

De Nevera is een auto met 1.914 pk, goed voor een sprint van 0 tot 100 km/uur in 1,97 seconden, de topsnelheid bedraagt 412 km/uur. Aan de auto hangt een prijskaartje vanaf 2,1 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

8 falingen

HAACHT/LUBBEEK/TIENEN/LEUVEN/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 8 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard.  Lees meer