Nieuws Vlaams Brabant Digistreet verlaagt digitale drempel voor de ondernemer

Digistreet verlaagt digitale drempel voor de ondernemer

Digistreet verlaagt digitale drempel voor de ondernemer

digistreetDigistreet uit Tielt-Winge wil ondernemers helpen om zich sterk online te profileren. Volgende week wordt hun project officieel gelanceerd.

“Als ondernemer kan je jezelf niet meer veroorloven afwezig te blijven van internet en de sociale media. Dit vergt vaak een investering, kennis en vooral veel tijd. Met Digistreet willen we  hier een helder en handig antwoord op formuleren”, zegt Ludo Devos van Digistreet.

Je ziet Digistreet best als een digitaal platform dat als een kameleon alle digitale behoeften van een ondernemer op het internet vervult”, zegt Devos. “Snel, met een eigen domeinnaam,  een professionele website online die leesbaar is op alle schermen, dat is de basis. Een backoffice die toelaat snel aanpassingen te publiceren, maar die ook met een logica die de ondernemer op cruciale momenten herinnert aan de extra verkoopkansen. De basisversie is gratis.”

Elke website op het digistreetplatform wordt tegelijkertijd ook geïntegreerd in het grotere vlaanderenonline.be. Zo wordt niet alleen het bereik groter, maar ontstaat er een community van ondernemers die actief zichtbaar wordt voor surfend Vlaanderen. “Onze filosofie steunt op de ervaring die de voorbije twee jaar hebben opgedaan met het kleinere hagelandonline.be“, zegt Devos. “Dit initiatief was een embryonale versie waar de filosofie van Digistreet groeide tot een volwassen concept. Handelaars inspireren elkaar en zijn zichtbaar voor de wereld.”

De initiatiefnemers van het eerste project, tien zelfstandigen, sloegen nu de handen in elkaar en richtten de cvba Digistreet op. Vandaag is het platform met al zijn formules operationeel en is het platform vlaanderenonline.be beschikbaar als een online bedrijvengids.

Wie een eigen plek wil op Digistreet kan kiezen voor ene gratis formule, eentje van 15 euro per maand en eentje van 30 euro per maand.

 

www.digistreet.be

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer