Nieuws Vlaams Brabant Digital Days schot in de roos

Digital Days schot in de roos

Digital Days schot in de roos

Local Digital DaysOm de digitale groei van de lokale economie te steunen, organiseerden de lokale economieraad van Tremelo en Begijnendijk een gratis seminarie rond online communicatie, exclusief voor de kmo’s en zelfstandigen van die twee gemeenten.

“De Local Digital Days is een rechtstreeks antwoord op een vraag die bij de Tremelose ondernemers leeft”, zegt burgemeester Paul Dams van Tremelo, ook bevoegd voor Lokale Economie. “De voorbije jaren hebben we de lokale ondernemers en handelaars regelmatig gevraagd naar wat hen bezig houdt en wat ze extra nodig hebben om hun zaak te doen groeien. Hun antwoorden kwamen bijna altijd terug op digitale marketing.

Tremelo en Begijnendijk tekenden daarom in voor ‘Digital Days’, een beproefd concept dat goudengids.be al in andere regio’s heeft georganiseerd. “In Tremelo was het de tweede keer dat we Digital Days organiseren. In oktober 2015 was het enthousiasme van de aanwezige ondernemers zo groot dat we beslisten om nog een editie te organiseren, dit keer in samenwerking met de gloednieuwe economieraad van Begijnendijk,” zegt Dams.

“Uit de vele positieve reacties tijdens en na het evenement, tijdens de netwerkdrink, begrijp ik dat onze handelaars en kmo’s bijzonder tevreden zijn over deze Local Digital Days”, zegt Paul Claes, voorzitter van de lokale economieraad Tremelo. “De sessies zijn begrijpbaar voor de digitale leken en de voorbeelden en suggesties inspireren ook de meer bedreven communicatoren. Als een ondernemer nog suggesties heeft om verder aan de digitale professionalisering van onze lokale economie te werken, kan hij of zij zich tot onze lokale adviesraad wenden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.