Liesbeth Dupon, Vlaams-Brabant Liesbeth Dupon. Foto: Unizo.

Dilbeekse onderneemster Lietbeth Dupon genomineerd als ‘Belofte van het Jaar’

DILBEEK - De finalistes van de 24ste editie WOMED Award zijn bekend. Op 8 maart worden opnieuw de ‘Onderneemster van het Jaar’ en de ‘Belofte van het Jaar’ bekroond en een Vlaams-Brabantse onderneemster maakt kans op die titel.

Markant vzw, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen bekronen inspirerend ondernemerschap van gedreven vrouwen met de WOMED Award. De naam van de award staat voor WOMen in Enterprise and Development. Elk jaar worden de ‘Onderneemster van het Jaar’ en de ‘Belofte van het Jaar’ gekozen. De WOMED Award 2022 wordt uitgereikt op 8 maart, maar de jury maakte nu al de finalistes bekend. Nog tot 8 februari loopt immers een publieksstemming die voor een stuk het eindresultaat bepaalt.

In de categorie ‘Belofte van het Jaar’ is de Dilbeekse Liesbeth Dupon één van de vijf genomineerden. Zij richtte Kiddo Travel op, een reisorganisatie met online platform waarmee families met kinderen met thematische bouwstenen een eigen rondreis kunnen bouwen naar een tiental bestemmingen. De focus daarbij ligt 100% op experience travel.

Meer info: http://www.womedaward.be