Ding mee naar de Leeuw van de Export

leeuw_van_de_export_vector_2014_CMYKTot 30 april kunnen ondernemingen inschrijven voor de Leeuw van de Export. De trofee wordt woensdag 16 september uitgereikt in de Brabanthal in Leuven.
Met de Leeuw van de Export bekroont Flanders Investment & Trade jaarlijks de exportsuccessen van Vlaamse bedrijven, om zo het belang van export voor onze Vlaamse economie te onderstrepen.
Er worden twee Leeuwen uitgereikt: één voor bedrijven die maximaal 49 medewerkers tewerkstellen en één voor bedrijven met vijftig medewerkers of meer.
De Leeuw van de Export wordt jaarlijks uitgereikt door minister-president Geert Bourgeois, in aanwezigheid van het kruim van de Vlaamse exporterende bedrijven en het volledige buitenlandse netwerk van zeventig Vlaamse Economische Vertegenwoordigers van Flanders Investment & Trade. Dit jaar vindt de uitreiking plaats in de Brabanthal in Leuven op woensdag 16 september.
Om deel te nemen dient u uiterlijk donderdag 30 april een dossier in te dienen dat bestaat uit twee documenten: het officiële inschrijvingsformulier en het financiële document. Stuur het volledige dossier naar Flanders Investment & Trade t.a.v. Guy De Winne, Koning Albert II-laan 37 in 1030 Brussel.
Misschien bent u niet zeker dat u een goed dossier kan samenstellen. Daarom op dinsdag 31 maart een seminarie georganiseerd waarop tips, do’s en dont’s gegeven worden. Dirk Van Steerteghem, afdelingshoofd Internationaal Ondernemen bij FIT, zorgt voor de inleiding. Zijn jarenlange ervaring als voorzitter van de vakjury en lid van de Vlaamse jury maakt hem goed geplaatst om aan te geven waarop de jury let. Daarna vertellen voormalige winnaars hoe zij hun deelname hebben aangepakt en hoe ze de gevolgen van hun overwinning hebben ervaren. Er worden heel wat handige tips gedeeld, zowel voor de kleine als voor de grotere firma’s. Dit seminarie is gratis en vindt plaats in het hoofdkantoor van FIT aan de Koning Albert II-laan 37 in Brussel. Inschrijven kan via deze link.