Nieuws Vlaams Brabant Drie faillissementen

Drie faillissementen

Drie faillissementen

Justitia1De rechtbank van koophandel van Leuven opende het faillissement op aangifte, van bvba  Ava-Mina uit de Naamsestraat in. Dat is de vennootschap achter restaurant Pyramide. Curator is Els Van Erum uit de Engelandstraat 61 in Diest.

De rechtbank opende ook het faillissement op aangifte van Actiesport bvba, een kleinhandel in in dames-, heren-, baby- en kinderboven- en onderkleding en kledingaccessoires  aan de Betekomsesteenweg in Aarschot. Curator  is Marc Dewael uit de Stationsstraat in Landen.

In dezelfde sector werd ook het faillissement geopend van Promotional & Sportwear bvba uit de Grote Steenweg in Zoutleeuw, die een winkel uitbaatte aan de Luikersteenweg in Sint-Truiden. Curator is Ludwig Stevens uit het Kapitein Gilsonplein 20 in Aarschot.

Een overzicht van de recente faillissementen vind je hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer