Nieuws Vlaams Brabant DriveNow doet intrede in Zaventem

DriveNow doet intrede in Zaventem

DriveNow doet intrede in Zaventem

DriveNow is voortaan beschikbaar op de luchthaven in Zaventem. De free floating autodeeldienst van BMW en Sixt volgt daarmee concurrent Zipcar. Voortaan kunnen zakenreizigers en vakantiegangers op Brussels Airport een auto van DriveNow oppikken en/of achterlaten op parking P3 Holiday.

“Vlak tegenover de uitgang van de luchthaven heeft DriveNow in samenwerking met Interparking een twintigtal exclusieve parkeerplaatsen bekomen. Daar kunnen permanent auto’s opgehaald en achtergelaten worden”, liet het bedrijf dinsdag weten.

Registreren kan via een app en de website. Klanten van DriveNow betalen voor een trip van of naar de luchthaven het normale gebruikerstarief van 33 cent per gereden minuut. Als de wagen tijdens het gebruik geparkeerd wordt, wordt 19 cent per minuut aangerekend. In die prijs zitten brandstof, verzekering, onderhoud en parkeerkosten. Daar bovenop komt een extra forfaitaire kost van 10 euro. De kostprijs is ongeacht het model.

DriveNow kondigde tijdens het voorbije autosalon in Brussel aan de kaap van de 10.000 gebruikers bereikt te hebben. De autodeeldienst in sinds vorige zomer ook actief in Brussel met inmiddels een 300-tal wagens. Brussel is de tiende stad waar DriveNow actief is. Het bedrijf verspreidt er BMW’s en Mini’s in een gebied van 55 vierkante kilometer.

Gebruikers van free floating autodeeldiensten zijn in principe niet gebonden aan vaste standplaatsen waar wagens opgehaald en teruggebracht moeten worden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.