Nieuws Vlaams-Brabant D’Store jaar langer op Melkerijsite

D’Store jaar langer op Melkerijsite

D’Store jaar langer op Melkerijsite

BIERBEEK – Kledingzaak D’Store, gevestigd aan de Hoogstraat in Bierbeek, blijft nog zeker tot april 2023 op de huidige site. Dat meldt het management van het bedrijf op sociale media. 

Drie jaar geleden meldde onze redactie dat de kledingzaak D’Store nog tot 2022 op de site aan de Hoogstraat in Bierbeek kon blijven. Het gemeentebestuur van Bierbeek heeft andere plannen met de Melkerijsite, waar nog voor maximum 2.000 m2 aan commerciële bedrijvigheid zou toegelaten worden. Die bestuurlijke mededeling kwam hard aan bij het management van D’Store dat voor het behoud van het concept, acht winkels onder één dak, minstens 4000 m2 commerciële ruimte nodig zou hebben.

Na de bekendmaking van de gemeentelijke beslissing sloot patrimoniumvennootschap DDC, in handen van de eigenaars, de familie Florquin, een optieovereenkomst met warenhuisketen Delhaize. “De gronden zouden ten vroegste in april 2022 en ten laatste in april 2024 verkocht worden op voorwaarde dat Delhaize een vergunning krijgt. Tot dan kan D’Store verder blijven werken”, luidde het drie jaar geleden.

Nu komt D’Store met het heugelijke nieuws dat de onderneming nog tot april 2023 op de site aan de slag kan blijven. “Goed nieuws! We blijven één winterseizoen langer in Bierbeek”, laten de zaakvoerders weten.

D’Store is nog steeds op zoek naar een nieuwe locatie met 2000m2 winkelruimte, burelen, magazijn en een grote parking. De nieuwe site zou in een straal van 20 km rondom de huidige locatie moeten gelegen zijn.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.