Durabrik opent kantoor in Kampenhout

durabrikAannemer Durabrik heeft voortaan een kantoor in Kampenhout. Het modern gebouw aan de Haachtsesteenweg moet zorgen voor een nog betere bereikbaarheid en toegankelijkheid voor klanten uit de regio Vlaams-Brabant en Antwerpen. In het kantoor in Kampenhout werken een tiental mensen.

"We benaderen de Belgische markt al bijna vijftig jaar vanuit ons hoofdkantoor in Drongen", zegt Jan Lievens, algemeen directeur Durabrik. "Met de investering in deze nieuwe regionale uitvalsbasis in Kampenhout willen we ons belang voor de regio Vlaams-Brabant en Antwerpen onderstrepen. Vanuit dit nieuwe kantoor bieden we onze klanten, lokale partners en onderaannemers in deze regio een nog vlottere en nog efficiëntere dienstverlening. Voor onze projectleiders is dit bijkomend kantoor een betere uitvalsbasis om de lokale werven op te volgen."

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw) en Victor (renovatie) en het installatiebedrijf EcoPuur. Durabrik Publieke Samenwerking richt zich specifiek op overheden en publieke opdrachtgevers. Durabrik mag zich vandaag een vaste waarde in de bouwsector noemen met bijna vijftig jaar ervaring, een jaaromzet van 75 miljoen euro en een team van tweehonderd medewerkers.

Durabrik weet zich door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak te onderscheiden binnen de sector. Zo werd de groep onder meer al bekroond met de titels ‘Kei van de Bouwkroniek’ (uitgereikt door vakblad Bouwkroniek), ‘Gouden Bedrijf’ (Jobat) en ‘Gezondste Bedrijf van België’ (DKV). Verschillende jaren op rij behoorde Durabrik  ook tot het rijtje van de ‘Trends Gazellen’.