Jürgen Ingels werd onder andere bekend door zijn deelname als expert in het televisieprogramma ‘De Leeuwenkuil’. Foto Vier

Durfkapitalist Jürgen Ingels deelt tips op netwerkevenement

ROOSDAAL - Molenhof Talks, een netwerkevenement voor ondernemers, heeft Jürgen Ingels gestrikt als gastspreker. De durfkapitalist komt op woensdag 14 juni langs in Villa Molenhof.

Ingels heeft een grote passie voor technologie en het ondernemerschap. Aan het begin van deze eeuw richtte hij Clear2Pay op, een bedrijf gespecialiseerd in de automatisering van het betalingsverkeer.

In 2014 werd Clear2Pay overgenomen door FIS. Sindsdien is Jürgen Ingels vooral investeerder. Hij was ICT Personality of the Year (2015) bij Data News en is bestuurder in heel wat beloftevolle groeibedrijven zoals Materialise, GuardSquare en Deliverect. Daarnaast heeft hij ook een boontje voor vastgoed als onder meer bestuurder bij Ghelamco en WDP. Ook is hij de bezieler van Supernova en The Big Score, twee grote Belgische evenementen rond technologie.

Ingels schreef ook het boek 50 lessen voor ondernemers, waarin hij tips en tricks geeft over de boeiende wereld van het ondernemen om een bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Stof genoeg voor een gesprek en een vragenronde tijdens Molenhof Talks.