Nieuws Vlaams Brabant Ecoworks wint Vokaward

Ecoworks wint Vokaward

Ecoworks wint Vokaward

AERTSDe Vokawards zijn uitgereikt. Door de verhoogde veiligheidsvoorschriften die in november ook in Vilvoorde van kracht waren, moest het event verschoven worden naar februari. Meteen was het de laatste keer dat deze awards werden uitgereikt met de blik op het arrondissement Halle-Vilvoorde want ondertussen is de provinciale Voka Kamer van Koophandel van Vlaams-Brabant actief.

Van de vier oorspronkelijk genomineerden in de drie categorieën, bleven er telkens twee over. Het publiek in de Kruitfabriek mocht via live voting bepalen wie de trofee kreeg.
In de categorie Netwerker van het jaar waren Frank Roobaert van Helon Architecten en Suyin Aerts van X-treme Creations genomineerd. De Award ging naar Suyin Aerts. In de categorie HR-manager van het jaar kreeg Viviane Stevens van Neuhaus de trofee, zij won het van Ilse Van Hoeymissen vanVCM Belgium.

Stevens

 

De Award van Klimaatambassadeur van het jaar ging naar een bedrijf in plaats van een persoon. Deze Award werd wel al meteen voor heel Vlaams-Brabant uitgereikt, in het kader van Vlaams-Brabant Klimaatneutraal. De titel van Klimaatambassadeur ging uiteindelijk naar Ecoworks uit Vilvoorde. De Wasstraat, de carwash uit Herent, werd tweede. Ecoworks  realiseert zwemvijvers, groendaken en groengevels, van ontwerp tot aanleg en onderhoud.

ecoworksRealisaties zijn onder meer een groendak op de brandweerkazerne van Asse en op het nieuw Forensisch en Psychiatrisch Centrum in Gent, een groengevel en groentoren voor de Vooruit in Gent, de groengevel voor het OCMW van Ternat  en de groengevel voor het gebouw van de Europese Raad in de Brusselse Wetstraat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kampenhout
Kampenhout

Artoos group haalt groot raamcontract binnen

KAMPENHOUT/GANSHOREN –  Het communicatieproductiebedrijf artoos group uit Kampenhout/Ganshoren heeft een belangrijke raamovereenkomst gesloten met de Vlaamse overheid. Het akkoord moet… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer