Nieuws Vlaams Brabant Eerste toeristen op verkenning met Hi Belgium Pass

Eerste toeristen op verkenning met Hi Belgium Pass

Eerste toeristen op verkenning met Hi Belgium Pass

De eerste buitenlandse reizigers die gebruik maken van de Hi Belgium Pass zijn vanuit Zaventem op toeristische verkenning in onze contreien. Brussels Airlines nam het initiatief voor de Hi Belgium Pass. De luchtvaartmaatschappij hoopt met het combiticket de toeristische instroom weer op niveau te brengen.

De eerste vakantiegangers kwamen vanuit Brussels Airport hun Hi Belgium Pass verzilveren. Daarmee kunnen ze voor 149 euro heen- en terugvliegen, onbeperkt de trein nemen tijdens hun verblijf en krijgen ze een city-, experience- of museumpas voor twee steden naar keuze. De toeristen bezoeken steden als Brussel en Leuven.

Het ticket is geldig vanuit vijftig Europese luchthavens. In de eerste maand werden er zo’n 600 passen verkocht. De populairste vertrekplaatsen zijn Moskou, Madrid, Bilbao, Wenen en Barcelona.  De komende weken en maanden zullen volgens luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines nog meer steden instappen in het pakket.

De Hi Belgium Pass is een unieke samenwerking tussen Brussels Airlines en Brussels Airport in Zaventem, de NMBS en verschillende toeristische diensten in ons land. Alle partners leverden een aanzienlijke bijdrage om het pasje voordelig te maken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.