eggo

Eggo brengt binnenkort keukenadvies naar jouw voordeur

Met de nieuwe service èggo@home kan je binnenkort thuis je keuken kiezen met een adviseur van èggo. “Met het project willen we de klantbeleving verbeteren”, zegt brand & marketing directeur Paul David.

Eggo stelt dat de keuken hoe langer hoe meer een centrale plek wordt in de woning. “Sommige klanten verkiezen een thuisbezoek boven een bezoek aan één van onze filialen”, licht Paul David toe. “Meestal gaat het dan om zeer specifieke situaties, waarbij we bijvoorbeeld rekening moeten houden met de lichtinval, de bestaande stijl van de woning of een bijzondere ruimte. Ook een rolstoelgebruiker in de familie kan aparte noden hebben."

Positieve reacties in Wallonië

Om aan die wensen te voldoen, testte èggo het voorbije jaar het bezoek van een adviseur aan huis. “De eerste testen deden we op verschillende plaatsen in Wallonië", zegt projectverantwoordelijke Alexandre François. "Hiervoor hebben we een specifieke opleiding gegeven aan zo'n 15-tal adviseurs om tijdens een plaatsbezoek een keuken te ontwerpen. Uiteraard moeten klanten dezelfde ervaring hebben als in de showroom."

De gekozen keuken wordt meteen uitgetekend in een gedetailleerd plan met 3D-visualisatie en bijhorende offerte. “Daarop hebben we positieve reacties gekregen van onze Waalse klanten. Daarom willen we de formule nu ook testen in de regio Leuven. We gaan ervan uit dat ook onze Vlaamse klanten enthousiast zullen reageren", eindigt hij.