Eggo Keukens Drogenbos Foto: if

Eggo keukens & interieur opent 56e filiaal in faciliteitengemeente Drogenbos

Voor het zesenvijftigste filiaal in Belgie koos keuken- en interieurwinkel Eggo keukens & interieur voor Drogenbos.

Met een nieuwe showroom in de Bemptstraat, een parallelweg van de Verlengde Stallestraat, beschikt het bedrijf nu over zes filialen in en rond Brussel. “We zetten onze ambitie kracht bij om marktleider te worden in de regio Brussel”, klinkt het.

In deze tijd van online shoppen wordt toch gekozen voor een fysiek winkelpand. “De nabijheid van een fysieke winkel blijft belangrijk. De meeste consumenten willen hun keuken of interieur namelijk ook eens van dichtbij bekijken, de materialen voelen en de mogelijkheden verkennen”, zegt CEO Frédéric Taminiaux. “In Drogenbos hebben we een strategische locatie gevonden, vlakbij de Brusselse ring. De ligging op een invalsweg tussen Vlaanderen en Brussel biedt een sterke visibiliteit. En de showroom is makkelijk bereikbaar uit verschillende richtingen.”

Toplocatie

Alexis Calmeyn, burgemeester van Drogenbos, mocht de winkel met een oppervlakte van 650 vierkante meter officieel openen. “Drogenbos mag dan een kleine gemeente zijn, het is een belangrijke hub in de Brusselse rand, met maar liefst 450 bedrijven. Als gemeentebestuur willen we die bedrijven zo veel mogelijk ondersteunen en streven we er tegelijk naar om het straatbeeld aantrekkelijk te houden voor onze inwoners en passanten. Deze nieuwe showroom past alvast perfect in dat plaatje.”

“Gelegen op een toplocatie, met een ruime parkeergelegenheid en ondersteund door een gemotiveerd team ben ik ervan overtuigd dat deze nieuwe showroom een meerwaarde zal zijn voor onze gemeente.”