Nieuws Vlaams Brabant Element61 opgeslorpt door Moore Stephens

Element61 opgeslorpt door Moore Stephens

Element61 opgeslorpt door Moore Stephens

element61Element61 wordt opgeslorpt door Moore Stephens Belgium. Het it- en managementconsultantbedrijf uit Diegem komt helemaal in handen van de Vlaamse consultantreus, die daarmee de vijfde overname van dit jaar realiseert. De deal illustreert hoe boekhouding en dataverwerking steeds meer vervlecht geraken.

Moore Stephens Belgium en Element61 kiezen voor een gezamenlijke toekomst. Vanaf 1 januari 2016 maakt het consultingbedrijf uit Diegem, gespecialiseerd in businessanalytics, deel uit van de accounting- en consultinggroep. Door de overname creëren ze samen het meest toonaangevende bedrijf in de Belgische markt van businessanalytics.

Het in 2007 opgerichte Element61 heeft vandaag het meest ervaren team in businessintelligence, datawarehousing en performancemanagement van heel de Belgische markt in huis. Meer dan veertig seniorconsultants, met gemiddeld dertien jaar ervaring in businessanalytics, bieden meer dan 500 jaar expertise. Hierdoor biedt Element61 zowel de capaciteit als de kwaliteit die organisaties nodig hebben om businessintelligence en performancemanagement succesvol te implementeren.

Element61 is de gecertificeerde partner van de marktleiders in software-oplossingen voor businessanalytics zoals IBM Cognos, Microsoft en SAP Business Objects. Daarnaast heeft het competenties in een aantal nieuwe visionaire oplossingen zoals Anaplan, Tagetik en Qlik. Onder de klanten kan Element61 bedrijven rekenen als Atlas Copco, Brussels Airlines, Elia, Group Essers, Novartis, Omega Pharma, TUI Jetair, USG People, Vlaamse Milieu Maatschappij en De Lijn.

Moore Stephens Belgium was al actief op de markt van businessintelligence, performancemanagement en financiële rapportering. Heel wat klanten maken gebruik van het platform, gecertifieerd door Microsoft.  “Moore Stephens heeft al bewezen dat ze innovatieve strategische keuzes durven maken. Deze stap biedt aan onze mensen nieuwe opportuniteiten”, zegt Stijn Vermeulen, managingdirector van Element61.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.