Els Costers sales director bij Arval

costersMarc Melis, tot nu commercial director van Arval België, werd benoemd tot commercial performance manager Northern Europe van Arval. Hij wordt opgevolgd door Els Costers als sales director. De marketing afdeling rapporteert voortaan rechtstreeks aan Roberto Fonseca, general manager Arval Belgium.

Marc Melis (48) werkt al elf jaar bij Arval, de laatste negen jaar als commercieel directeur. Onder zijn verantwoordelijkheid nam de vloot toe van 19.000 voertuigen in 2006 naar 38.500 nu. Voortaan versterkt hij de Commerciële Directie van Arval en rapporteert hij rechtstreeks aan Andonis Papagiannakopoulous, commercial performance director bij Arval.

"De ervaring die ik de voorbije jaren opdeed bij Arval België zullen goed van pas komen bij het invullen van mijn nieuwe job", zegt Melis. Als commercial performance manager Northern Europe zorgt hij voortaan voor support aan de general managers en sales directors in Noord-Europa (België, Nederland, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Finland). "Ik hou van een uitdaging en heb de kans die Arval me aanreikte dan ook met beide handen gegrepen", zegt Melis die vanuit Zaventem blijft werken.

Els Costers (33) wordt voortaan sales director. "Ik ben er klaar voor", zegt ze ."Ik zet met plezier het werk van Marc verder, rekening houdend met een leasingmarkt die in volle verandering is. Ik wil snel inspelen op nieuwe tendensen en voluit inzetten op de nieuwe producten en services die Arval lokaal en internationaal ontwikkelt.". Ook Els Costers bouwde binnen de verkoopafdeling van Arval België reeds een carrière van tien jaar op. Voorheen was ze actief als manager external sales. In haar nieuwe functie rapporteert ze aan general manager Arval Belgium Roberto Fonseca.