Nieuws Vlaams Brabant Entiris heeft nieuwe bedrijfsfilm

Entiris heeft nieuwe bedrijfsfilm

Entiris heeft nieuwe bedrijfsfilm

Entiris1Maatwerkbedrijf Entiris heeft een nieuwe bedrijfsvideo. Volgens Bert Veulemans, verantwoordelijk voor Sales & Markerting, kadert de bedrijfsfilm in een marketingplan waarbij eerder al de website in een nieuw kleedje gestopt werd. De film is volgens hem een goede manier om in korte tijd een duidelijk beeld te schetsen van de organisatie en haar activiteiten.

De jongste jaren is er immers veel veranderd in het maatwerkbedrijf. Het vijftigjarig bestaan werd gevierd met een nieuwe naam en baseline: ‘Entiris, werk op uw maat’. De centrale diensten in Aarschot namen een nieuwbouw in gebruik en een aantal activiteiten werd afgebouwd. Veel belangrijker vindt Entiris dat ook nieuwe initiatieven werden opgestart, waaronder de groendienst. Het is dus een uitgelezen moment om met de bedrijfsvideo al die veranderingen in de verf te zetten.

Entiris stelt 1.500 mensen met een beperking tewerk. “Dat betekent drieduizend handen die willen werken en waarvoor we steeds werk zoeken”, zegt Entiris. “Meteen ligt daar ook een belangrijke reden voor het maken van onze nieuwe bedrijfsfilm. Aangezien de activiteiten in het aanbod zeer uiteenlopend zijn, is een video een uitstekend middel om dit alles tonen. Denk daarbij aan handwerk, verpakking, cleanroom, groenzorg, houtbewerking, home-decoratie, voeding, pharma en ook locatiewerk ter plaatse bij de klant.”

De bedrijfsvideo werkt gemaakt in samenwerking met Comadvies en is vanaf nu te zien op de website van Entiris.

U kunt de bedrijfsfilm ook hieronder bekijken.

 

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.