sterrebeek Foto via Facebook

Event Travel en David Lloyd Sterrebeek zetten zich samen in voor ontspanning en kwaliteit

Reisbureau Event Travel en fitnesszaak David Lloyd uit Sterrebeek (Zaventem) hebben onlangs een samenwerking aangekondigd. Samen zullen ze, met ook op ontspanning, kwaliteit en service, zich inzetten voor de behoeften van hun klanten.

"Deze samenwerking kwam op een zeer spontane en organische manier tot stand", zegt Veerle Weenen, zaakvoerder van Event Travel Sterrebeek. "Al snel merkten we dat we dezelfde boodschap en belangen verdedigen voor onze klanten en leden: ontspanning heb je nodig! We combineren dit met service en premium kwaliteit. Genieten is voor ons nummer één, in Sterrebeek. Zo geven we onze reizigers alvast een alternatief mee moest vakantie in het buitenland niet meteen lukken. Ook David Lloyd Sterrebeek hecht veel belang aan het gemeenschapsgevoel. Samen hopen we alvast een sterke community samen te brengen in binnen- en buitenland."

Ook bij David Lloyd Sterrebeek zijn ze enthousiast over de samenwerking. "We koesteren het idee van een sterke gemeenschap en zien deze samenwerking als een kans om onze leden nog een betere service te bieden", zegt manager Niels Van den Steen. "Veerle en Dieter zijn zelf ook lid bij ons en we voelden al snel dat we op vele punten op dezelfde golflengte zitten. Samen streven we ernaar om unieke en verrijkende ervaringen te bieden, niet alleen voor onze lokale gemeenschap, maar ook voor reizigers van over de hele wereld."

Het reisbureau en de fitnesszaak organiseerden alvast één evenement samen. Ze sponsorden een 24-uursmarathon ten voordele van Chemotivé, een lokaal initiatief gericht op het ondersteunen van kankeronderzoek.

Door deze samenwerking te omarmen, kijken Event Travel Sterrebeek en David Lloyd Sterrebeek ernaar uit om een sterke en bloeiende gemeenschap te creëren, zowel lokaal als internationaal. Deze unieke synergie belooft een bron van inspiratie en genot te zijn voor alle betrokkenen.