Nieuws Vlaams-Brabant Ezelsdijk krijgt Demerpatio

Ezelsdijk krijgt Demerpatio

Ezelsdijk krijgt Demerpatio

DIEST – De Hasseltse projectontwikkelaar Ciril bouwt op de Ezelsdijksite in Diest Demerpatio, een nieuw complex met 20 appartementen. 

Demerpatio verklapt in zijn naam al wat dit gebouw typeert: een eigen privé, besloten binnenplaats die het gebouw een architectuur met extra groen geeft.

Er komen 20 appartementen (5 penthouses, 5 gelijkvloersappartementen en 10 flats) met keuze uit 2 of 3 slaapkamers. Er zijn flats met een groot terras met privé tuintje of een terras met uitzicht op de Demer of het binnengebied. Alle appartementen hebben vloerverwarming, grote raampartijen en een terras. Parkeren kan gemakkelijk in de ondergrondse parkeergarage. Er is ook nog een privé kelderberging voor ieder appartement.

De appartementen zijn Bijna Energie Neutraal (BEN: E-peil 30 of lager). Ze verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt hoofdzakelijk uit groene energiebronnen gehaald zoals zonnepanelen.

Het woonaanbod van Ezeldijk richt zich tot stadsmensen die houden van een centrum binnen handbereik maar evenzeer het groen.

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Batibouw uitgesteld

BRUSSEL - In samenspraak met het exposantencomité hebben de organisatoren van BATIBOUW beslist de editie van 2022 uit te stellen… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.