Nieuws Vlaams Brabant Failliet Agro Technics heeft overnemer

Failliet Agro Technics heeft overnemer

Failliet Agro Technics heeft overnemer

agrotechnicsDe curatoren hebben een overnemer gevonden voor het failliete Agro Technics in Beert, deelgemeente van Pepingen. De naam werd nog niet bekendgemaakt. Daarmee zijn de dertig banen gered. Voor Bioagrico, het moederbedrijf dat mee de dieperik inging, is er nog geen oplossing.

Begin oktober werden Bioagrico en Agro Technics samen failliet verklaard. Bioagrico zamelde taxussnoeisel in voor de farmaceutische industrie. Agro Technics verkocht landbouwbenodigdheden zoals pesticiden en meststoffen en leverde diensten voor de sector.

Kandidaat-overnemers boden zich vorige woensdag bij curator Dirk De Maeseneer aan voor zowel Bioagrico als Agro Technics. Zes dagen later is de overname van Agro Technics zo goed als rond. De vestiging van Agro Technics in Borgworm zit mee in de overnameconstructie.

Voor Bioagrico, het andere bedrijf van Johan Agneessens dat zich gespecialiseerd had in het inzamelen van taxussnoeisel voor de farmaceutische industrie, werd voorlopig geen overnemer gevonden. De zestien getroffen werknemers blijven in de kou staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer