Foto artikel

Familiefotografe schenkt idee aan wereld in lockdown

ROTSELAAR – Door de nieuwe lockdown moesten veel fotografen opnieuw hun deuren sluiten. Daardoor dreigen leuke ideeën voor eindejaarsfotografie in de vuilbak te belanden. Fotografe Tania Mertens steekt daar een stokje voor en roept iedereen op met je neus tegen het raam te plakken voor dé perfecte kerstkaart. Ze schenkt het idee aan de wereld in lockdown of komt zelf langs voor een professioneel familieportret. 

“We hebben behoefte aan wat positiviteit en humor tijdens deze lockdown.”, zegt ze. “Laten we van deze noodzaak een deugd én een ludieke kerstkaart maken.”

DIY 

Tania schenkt haar foto-idee aan de wereld in lockdown en roept op om onze zotste herinnering aan de lockdown zelf vast te leggen. Het enige wat je nodig hebt is een propere raam, je gezin en een smartphone.

Tania komt ook langs 

Maar je kan ook een beroep doen op Tania zelf. Mertens komt met plezier langs en garandeert een prachtig familieportret én een smile op het gezicht van al die mensen die de kerstkaart mogen ontvangen. Tania Mertens (*1979) is Meester in de beelden Kunsten, fotografie (2004) en sinds september 2018 zelfstandig fotograaf.  In haar werk focust ze vooral op families, gezinnen en kinderen.