Nieuws Vlaams Brabant Familiehulp houdt jobdate in Leuven

Familiehulp houdt jobdate in Leuven

Familiehulp houdt jobdate in Leuven

familiehulpFamiliehulp organiseert eind oktober een jobdate in Leuven om haar vacatures in te vullen. De thuiszorgorganisatie heeft op dit moment 235 vacante jobs. Leuven is een van de achttien regionale kantoren van Familiehulp.

De thuiszorgorganisatie is voortdurend op zoek naar nieuwe werknemers, maar ondervindt dat het soms moeilijk is om de vacatures in te vullen. De voorbije weken vielen diverse collectieve ontslagen zoals bij Caterpillar, ING en Douwe Egberts. Vaak werden daarbij laaggeschoolde arbeidskrachten getroffen.

Familiehulp zegt dat het net aan die mensen veel tewerkstellingskansen kan bieden. Ook voor hen die kiezen voor een nieuwe wending van hun carrière zijn er opportuniteiten. Familiehulp organiseert daarom jobdates, waarbij gegadigden bij een hapje en drankje vrijblijvend kunnen kennismaken met de organisatie, mogelijke toekomstige collega’s en de jobinhoud.

De jobdates vinden plaats van maandag 24 tot vrijdag 28 oktober, telkens van 18.30 tot 20.30 uur in Aalst, Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Herentals, Kortrijk, Leuven, Liedekerke, Lokeren, Oudenaarde, Roeselare en Sint-Niklaas. Een volledig overzicht is te vinden op de website van Familiehulp.

De organisatie is naast 199 huishoudhulpen op zoek naar 25 verzorgende zorgkundigen en elf administratief bedienden, ict’ers en beleidsmedewerkers. Er zijn veel vacatures in Vlaams-Brabant.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.