Nieuws Vlaams Brabant FERM is New Place To Be

FERM is New Place To Be

FERM is New Place To Be

Ferm

Foto Christophe Van Couteren & Kris Jacobs.

De hotspot site Newplacestobe heeftFERM Bio Food & Market uit Keerbergen opgenomen in haar lijst van niet te missen zaken. FERM is één van de eerste bio gecertificeerde restaurants in Vlaanderen waar je 100% biologisch kan ontbijten, lunchen en winkelen en ook nog eens gerechten kan meenemen. FERM kiest voor producten afkomstig van eerlijke handel, producten waarbij geen chemische bestrijding gebeurde en steunt sociale projecten. Uitbaters Yves de Bakker en Patricia Silverans haalden de Italiaanse chef Cristina Guidali in huis, die internationale ervaring heeft.

Newplacestobe noemt de keuken van FERM kleurrijk, herkenbaar, voedzaam en lekker, en is ook zeer positief over de inrichting: “De zuiverheid in producten vertaalt zich ook in een pure interieurvormgeving. Designstudio Pinkeye zette door het gebruik van ruwe materialen en organische vormen de overtuiging van FERM kracht bij. Terwijl het veelvuldig gebruik van hout en aardse kleuren de plek huiselijk en warm maakt, zorgt de betonlook dan weer voor de stoere toets. Een interieur met karakter dus.”

In de winkel van FERM kan je tal van (biologisch geteelde) producten kopen om zelf aan de slag te gaan, maar even goed kan je er terecht voor kant-en-klare maaltijden die je enkel nog hoeft op te warmen. (Leen De Moor)

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Brussel
Brussel

Brussel baadt in bier

BRUSSEL/LEUVEN -  In hartje Brussel heeft bierspa Bath & Barley de deuren geopend. Bath & Barley is een luxueuze privé-wellness,… Lees meer

Aarschot
Aarschot

Cafébaas overleden

AARSCHOT - In Rillaar bij Aarschot is afscheid genomen van Jan Trevels. Samen met zijn partner Nelly stond hij achter… Lees meer

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.