Nieuws Vlaams Brabant Fiscalisten zorgen voor animo in Leuvense hotspot De Hoorn

Fiscalisten zorgen voor animo in Leuvense hotspot De Hoorn

Fiscalisten zorgen voor animo in Leuvense hotspot De Hoorn

LEUVEN – De Hoorn, de Leuvense hotspot voor werken, wonen, feesten en leven, heeft een nieuwe resident, advocatenkantoor Animo. De zaak van Leuvenaar Mathieu Henderikx en de naar Leuven uitgeweken Limburger Sam Gommers is gespecialiseerd in fiscaliteit. 

Animo, een nieuw advocatenkantoor gespecialiseerd in fiscaliteit, opent haar kantoor in Leuven. Animo wordt opgericht door twee vennoten, Mathieu Henderikx en Sam Gommers, die elk een jarenlange ervaring hebben opgedaan bij (inter)nationale advocaten- en consultancykantoren.

Proactief en geschillen 

Animo legt zich exclusief toe op het belastingrecht en staat ondernemers, ondernemingen en particulieren bij. Animo behandelt alle takken van de fiscaliteit en verleent zowel proactief advies, als bijstand tijdens fiscale geschillen tot in de rechtbank.

De Hoorn 

Het kantoor van Animo is gevestigd in De Hoorn, het oude brouwerijgebouw van Artois aan het Sluispark in Leuven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.