Nieuws Vlaams Brabant Flanders DC geeft gratis advies

Flanders DC geeft gratis advies

Flanders DC geeft gratis advies

flanderc-dc-22092015-39Flanders DC organiseert op 20 februari van 9 tot 18 uur in haar kantoren aan de Diestsevest in Leuven opnieuw een adviesdag voor wie verder wil met een creatief project of idee.

“Het is al de derde keer dat Flanders DC een adviesdag organiseert”, zegt Communicatiemanager Jan Seurinck. “Vanuit Flanders DC willen we zo creatieve Leuvenaren en Vlaams-Brabanders ondersteunen. Vorige edities waren ruim op voorhand volzet.”

“De adviesdagen zijn een combinatie van één-op-één-advies door experten en workshops waar breder wordt ingegaan op een algemeen thema”, zegt Caroline Merckx die verantwoordelijk is voor de adviesverlening van Flanders DC. “Die experten bieden advies over alle zakelijke aspecten die bij de uitwerking van een creatief project of idee komen kijken.”
“Nieuw is de samenwerking met Unizo”, zegt Marie Boutsen van Flanders DC. “Zij verzorgen een infosessie rond ‘Starten met een eigen zaak’. We krijgen immers steeds meer vragen over de praktische aanpak van het opzetten van een bedrijf”.

Wie een plaats wil bij één of meerdere experten kan zich inschrijven via de website van Flanders DC. De zitdag in Leuven is de eerste in een reeks adviesdagen die in alle Vlaamse provincies worden georganiseerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.