Nieuws Vlaams Brabant FlixBus doet intrede in Leuven

FlixBus doet intrede in Leuven

FlixBus doet intrede in Leuven

staf-carsDe Duitse busmaatschappij FlixBus gaat meer middelgrote steden opnemen in het Belgische aanbod. De lowcostonderneming doet ook de intrede in Leuven. Dat gebeurt via het bedrijf Staf Cars.

FlixBus is sinds 2015 in België actief. Het zit hier inmiddels aan een miljoen passagiers. De Duitse maatschappij heeft geen eigen bussen, maar zet lokale bedrijven in. In ons land vervoert Staf Cars reizigers vanuit de grote steden.

Het bedrijf plaatst de volgende maanden ook Leuven in het aanbod, naast andere nieuwe steden als Hasselt, Bastenaken, Bergen, Verviers en Aarlen.

In 2017 wordt de frequentie uitgebreid. Ook het aantal lijnen, onder meer naar Amsterdam en Parijs, zal toenemen. Daarnaast wordt onder meer de lijn Antwerpen-Bratislava opgezet.

Voor partnerbedrijf Staf Cars betekent dat 37 nieuwe jobs. Voor de extra ritten koopt Staf Cars twee nieuwe dubbeldekbussen bij Van Hool. Staf Cars telt straks zeventig specifiek voor FlixBus rijdende chauffeurs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.