Nieuws Vlaams Brabant Fransen nemen Zaventems bedrijf over

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

Sonja Noben.

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM –  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze overname verstevigt Wemanity zijn marktleiderspositie op de Belux markt en dan in het bijzonder in Vlaanderen waar DigitalScaler al sterk staat.

In deze wereldwijde pandemie bleek meer dan ooit de nood van bedrijven om te anticiperen op de snel veranderende wereld. Ze moeten snel kunnen schakelen door niet alleen hun management, maar ook bijvoorbeeld hun bedrijfscultuur en manier van werken aan te passen om economisch relevant te blijven. Klantgerichte digitale en agile transformaties bieden deze bedrijven een oplossing om de concurrentie voor te blijven. Om zowel kmo’s als multinationals hierbij te helpen, nam het Franse Wemanity het Belgische DigitalScaler over.

“Om als winnaar uit de coronacrisis te komen, zullen bedrijven hun manier van werken moeten aanpassen en hun digitale en agile transformaties moeten versnellen. Door de overname van DigitalScaler kunnen we hen nog beter helpen bij het opschalen van hun competenties, en dit op alle bedrijfsniveaus. We zijn zo ook in staat om nog sneller te groeien en willen dit jaar van 150 naar 200 werknemers in de Belux groeien,” aldus Jean-Christophe Conticello, oprichter en CEO van Wemanity.

Met de overname van DigitalScaler krijgt Conticello Sonja Noben, founder en CEO van DigitalScaler, naast zich als nieuwe co-CEO van Wemanity BeLux. “Onze start-up maakte de afgelopen jaren een heel sterke groei door. Om aan de grote vraag naar onze diensten te voldoen, waren we op zoek naar een grote, complementaire partner die dezelfde waarden en visie deelt. Deze partner vonden we in Wemanity”, zegt Noben.

DigitalScaler begeleidt bedrijven bij hun strategische denkoefening tot het uittekenen en uitvoeren van het begeleidingstraject. Naast de veranderende processen willen bedrijven tijdens hun digitale en agile transformatie zo ook een shift in de mindset van hun medewerkers teweegbrengen. Wemanity en Digitalscaler willen waarde creëren voor deze bedrijven door gezamenlijk kennis op te bouwen, te delen en onderlinge samenwerkingen te verbeteren. Dit onder meer met het aanbod van sterke opleidingen en coaching. Op die manier worden deze bedrijven competitieve digitale en agile experten in hun sector.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.