Nieuws Vlaams Brabant Gastropub sluit definitief de deuren

Gastropub sluit definitief de deuren

Credit: ChapterFour.

Gastropub sluit definitief de deuren

LEUVEN – De Leuvense gastropub/biercafé ChapterFour, gevestigd op het Monseigneur Ladeuzeplein, sluit definitief de deuren. Dat liet het management dinsdag weten. 

De horeca heropent aanstaande zaterdag de deuren maar het aanbod aan cafés/restaurants/brasserieën zal niet zo uitgebreid zijn als voorheen. Een groep van handelszaken liet al weten niet te zullen heropenen. De laatste in de rij is gastropub/biercafé ChapterFour, gevestigd op het Monseigneur Ladeuzeplein.

In een korte boodschap neemt het management afscheid van de klanten. “Het is met een zwaar hart dat we moeten melden dat ChapterFour niet meer zal zijn.  Rekening houdende met de gebeurtenissen van de afgelopen 14 maanden is doorgaan, zeker met beperkte capaciteit, onmogelijk. We willen iedereen van de familie Chapter Four bedanken voor alle liefde in de afgelopen jaren. Hopelijk staan er stralende dagen voor de boeg, tot snel allemaal, stay safe”, luidt het.

ChapterFour opende in juni 2017 de deuren. De zaak werd al snel een trekpleister voor brunch, diner, craft bier en allerhande cocktails. In ChapterFour kon je ook terecht voor een feestje en live sport op tv.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Merchtem, Vilvoorde
Merchtem

Broers Colpan openen tweede AH

VILVOORDE - Mathieu en Gabriel Colpan hebben woensdag hun tweede Albert Heijn-franchise geopend aan het Broekplein (wijk 4 Fonteinen) in… Lees meer