GMSLeuven_Afbeelding

Geen autosalon? Dan pakt GMS-Leuven zelf uit met straffe condities.

Geen autosalon dit jaar. De organisator heeft de 99ste editie van het event uitgesteld omwille van de huidige coronamaatregelen. Betekent dit dan dat we straffe condities mislopen? Zeker niet. GMS-Leuven pakt zelf uit met enkele acties. “Die starten nu al en lopen tot eind januari”, tipt Christophe Kumps, managing director van GMS-Leuven en Claes & Zonen Tienen.

Geen autosalon tussen 15 en 23 januari en dus start Fleet Dealer of the Year GMS-Leuven zelf met straffe condities. Die condities zijn al gestart en lopen tot eind januari.

“Onze klanten kunnen hier nu al genieten van mooie pakketkortingen en dat op het hele gamma personenwagens”, aldus Christophe. “Eén van de blikvangers is de gloednieuwe Mercedes-Benz C-klasse plug-in hybride benzineversie. Die staat sinds kort in de showroom en combineert luxe, comfort én technologie. Ook bij de bestelwagens zullen er straffe condities zijn.”

Meerdere blikvangers

Nog een blikvanger is de nieuwe EQB. Families die elektrisch willen gaan, vinden er volledig hun ding in. De elektrische SUV heeft een rijbereik groter dan 400 km en telt tot 7 zitplaatsen. De wagen komt binnenkort uit, maar is wel al te bestellen. “Ons verkoopteam staat klaar om geïnteresseerden te informeren over deze ideale gezinswagen.”

GMS-Leuven heeft sinds kort ook een Mercedes-EQ experience corner, waar beleving centraal staat. Klanten kunnen hun wagen ter plaatse configureren en samen met de productexpert de functies van hun ideale wagen ontdekken.

Persoonlijker dan het autosalon

Het wegvallen van het autosalon is een spijtige zaak, maar GMS-Leuven ziet er ook het voordeel van in.

“Het autosalon is ideaal om auto’s te spotten en de nieuwste snufjes te ontdekken. Maar als het gaat om het persoonlijk verder helpen van mensen, dan is een concessie nog steeds de place to be. Klanten zitten immers met vragen: rond de huidige levertijden, het lage stockpeil, fiscaliteit en het elektrische verhaal. Ons team van adviseurs zal hen de komende periode bijstaan in het beantwoorden van die vragen. Een persoonlijke aanpak staat bij GMS-Leuven centraal”, aldus Christophe.

Wie van de straffe saloncondities wil genieten, is bij GMS-Leuven dus meer dan welkom. Door het volgen van de coronamaatregelen – alcoholgel, mondmasker, afstand houden – kan dat bovendien op een veilige manier. “En wie de lange wachttijden wil vermijden, kan online een afspraak maken. In januari zijn we de eerste week 6 op 7 open. De laatste drie weken zelfs 7 op 7.”

GMS-Leuven is de partner bij uitstek in Vlaams-Brabant voor personenwagens, bestelwagens en certified used cars van Mercedes-Benz.