Nieuws Vlaams Brabant Geen autosalon? JENNES countert en schiet ook horeca te hulp

Geen autosalon? JENNES countert en schiet ook horeca te hulp

Geen autosalon? JENNES countert en schiet ook horeca te hulp

Sinds 1 december mag JENNES zijn klanten opnieuw in de showroom verwelkomen. Een mooi lichtpunt in deze coronatijden, dat eerder al een stokje stak voor het autosalon van januari 2021. “Al hoeft dat laatste niet zozeer slecht nieuws te betekenen, want tegelijk biedt dit vele opportuniteiten”, vindt Rudi Jennes, zaakvoerder van JENNES.

Dat het autosalon begin volgend jaar niet doorgaat, zal voor velen aanvoelen als een leegte. Toch ziet JENNES, met concessies in Boortmeerbeek, Machelen, Leefdaal en Aarschot, er ook het positieve van in.

“Enerzijds zullen mensen nu lokaal op zoek gaan naar hun autobeleving, en die willen wij hen bieden met onze straffe service. Anderzijds hoeven merken geen grote kost te doen in het beurssalon. Budget dat ongetwijfeld geïnvesteerd wordt in de concessies, de producten en het cliënteel. Dat biedt ons de mogelijkheid om met straffe saloncondities op de proppen te komen.”

Zeker die voor de 100% fiscaal aftrekbare voertuigen springen hier in het oog.

Hart voor de horeca

Tijdens de saloncondities, die al volop van start zijn gegaan en nog minstens tot en met 31 januari doorlopen, houdt JENNES ook een hartverwarmende actie. Zo steekt Jennes de lokale horeca een hart onder de riem.

“Iedereen die een wagen tijdens het salon koopt, krijgt twee vouchers die hij of zij kan spenderen bij een aantal geselecteerde restaurants. Die kunnen gebruikt worden voor take-away of wanneer het mag – en laat ons hopen snel – voor een etentje ter plaatse. Zo hopen we deze sector, die bijzonder hard getroffen wordt, toch te ondersteunen en tegelijk ook onze klanten een blijk van appreciatie te geven omdat ook zij aan ons trouw blijven.”

Deuren staan weer open

Intussen zijn klanten weer welkom bij JENNES, nadat de maatregelen eerder deze maand versoepeld werden. “We raden iedereen aan om een afspraak te maken. Afspraken kunnen nog steeds digitaal doorgaan, maar voortaan dus ook fysiek, zoals de klant het wenst. Uiteraard blijven we daarbij bijzondere aandacht schenken aan de geldende gezondheidsmaatregelen.”

Dat betekent dat je ook bij de splinternieuwe concessie in Aarschot terecht kan. Daar vonden Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, ŠKODA, SEAT en CUPRA, het performance-merk van SEAT hun thuis in een “state-of-the-art”gebouw. Dat kon je eerder al in een vorig artikel lezen. “En ook al houden de werkzaamheden aan de Ter Heidelaan aan, toch blijven we ook hier zeer vlot bereikbaar”, besluit Rudi Jennes.

Met Audi, Volkswagen, ŠKODA en SEAT biedt JENNES een ruim assortiment aan.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw
Dilbeek

Starter van de week: Roccoville

SINT-PIETERS-LEEUW/DILBEEK – Eind volgende maand opent Roccoville de deuren aan de Saviolaan in Dilbeek. In afwachting van de opening startte… Lees meer

Machelen, Sint-Pieters-Leeuw
Machelen

Ontwikkelaar past plannen Beaulieuwijk aan

MACHELEN/SINT-PIETERS-LEEUW - Projectontwikkelaar evillas uit Sint-Pieters-Leeuw heeft de plannen voor de nieuwe woonwijk tussen de Pieter Schroonsstraat en de George… Lees meer

Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Tienen
Tienen

Sociaal bloedbad bij Bosch

TIENEN - Op een bijzondere ondernemingsraad donderdag heeft de directie van Bosch Tienen een grote herstructurering aangekondigd. Er staan 400… Lees meer