Nieuws Vlaams Brabant Gloednieuwe Mercedes S-Klasse maakt zijn opwachting bij GMS-Leuven

Gloednieuwe Mercedes S-Klasse maakt zijn opwachting bij GMS-Leuven

Mercedes-Benz S-Klasse, 2020, Outdoor, Fahraufnahme, Exterieur: DiamantweißMercedes-Benz S-Class, 2020, outdoor, driving shot, exterior: diamond white

Gloednieuwe Mercedes S-Klasse maakt zijn opwachting bij GMS-Leuven

Met het doel om de beste auto ter wereld te bouwen, komt Mercedes-Benz met de nieuwe S-Klasse op de proppen. De luxeberline maakt dit jaar nog zijn opwachting bij GMS-Leuven en is nu reeds te bestellen. “Of we enthousiast zijn? De S-Klasse is altijd al het slagschip geweest van het merk. Ook nu komt die er weer als allerbeste uit. Hij behoort werkelijk tot de top van het topsegment”, zegt Christophe Kumps, managing director van GMS-Leuven en Claes & Zonen Tienen.

Als icoon van het Mercedes-Benz luxesegment doet de nieuwste S-Klasse zijn titel alle eer aan. De wagen introduceert een volgende generatie rijhulpsystemen, wat zowel de rijervaring als de veiligheid positief beïnvloedt. Het rijassistentiepakket maakt bijvoorbeeld semiautomatisch rijden op niveau 2 mogelijk. De intelligent park pilot laat bovendien de wagen toe zijn weg naar een vrije parkeerplaats te vinden, zonder chauffeur, en op verzoek terug te keren naar het ophaalpunt.

Neem je een kijkje in de cockpit van de wagen, dan vind je verschillende displays op maximaal vijf grote schermen, deels met OLED-technologie. Deze maken de besturing van auto- en comfortfuncties eenvoudiger en breiden de mogelijkheden voor personalisatie en intuïtieve bediening uit. Ook een head-up display met augmented reality is mogelijk.

Luxe, veiligheid en comfort

De nieuwste Mercedes-Benz S-Klasse is klaar voor bestelling. Zescilinder-in-lijn benzine- en dieselmotoren in verschillende vermogensklassen zijn de eerste beschikbare. Ook de plug-inhybride volgt snel, in het eerste semester van 2021.

“Mensen die een topfunctie bekleden, of tout court: mensen die willen genieten van het meest comfortabele dat Mercedes-Benz te bieden heeft, vinden in deze wagen de perfecte match. In deze S-Klasse ontmoet luxe de grootst mogelijke veiligheid en het hoogste niveau van comfort”, vertelt Christophe.

Kruip zelf achter het stuur

Tenzij corona roet in het eten gooit, verwacht GMS Leuven de nieuwste S-Klasse in de loop van november of december in haar showroom. Via de Facebookpagina van de concessie wordt de exacte datum nog bekend gemaakt. Vanaf dan kan de echte beleving beginnen.

“Uiteraard hadden we bij de lancering van deze luxeberline graag het glas met onze klanten geheven. Dat zit er nu jammer genoeg niet in. Maar we willen hen evenmin de ervaring ontnemen om deze wagen alsnog te komen ontdekken. Daarom zullen we via tijdsloten en bubbels werken, zodanig dat we een optimale veiligheid kunnen garanderen om deze hyperveilige wagen te komen uittesten. Ook hierover zullen we nog verder communiceren via onze sociale media.”

GMS blijft draaien

Intussen zijn de verstrengde coronamaatregelen van kracht. Bij GMS blijft de na-verkoop open voor onderhoud, herstellingen, bandenwissel, enzoverder. Voor verkoop staan de medewerkers je graag te woord via telefoon, mail en video.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Grimbergen, Jette
Grimbergen

Verdachten zaak Goes in de cel

GRIMBERGEN/JETTE - In het onderzoek naar de moord op vastgoedmakelaar Frank Goes uit Grimbergen zijn twee verdachten opgepakt. Ze zitten… Lees meer

Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Boortmeerbeek, Leuven
Boortmeerbeek

8 falingen

LEUVEN/BOORTMEERBEEK/ROTSELAAR/TERVUREN/SCHERPENHEUVEL - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 8 bedrijven failliet verklaard.        Lees meer