GMS_Afbeelding

GMS-Leuven blinkt uit in Vlaams-Brabant

Mercedes-Benz heeft als merk geen introductie meer nodig. Het staat al 125 jaar voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Drie kernwaarden die ook GMS-Leuven uitdraagt. Dat doet de Mercedes-Benz-concessiehouder al meer dan 10 jaar, wat eind maart nog de titel van Mercedes-Benz Fleet Dealer of the Year nationaal opleverde – en dat al voor het vierde jaar op rij.

“Bij GMS-Leuven werken 70 personen. Het bedrijf verkoopt jaarlijks 1.500 nieuwe en tweedehandswagens en bestelwagens, en stelt zich daarnaast op als trouwe partner als het aankomt op onderhoud en herstellingen. Ook financiële producten en servicecontracten voor B2B-klanten behoren tot het aanbod”, vertelt Christophe Kumps, Managing Director van GMS Leuven-Tienen.

Begin dit jaar verwelkomde GMS-Leuven nog de elektrische EQB van Mercedes-EQ in haar aanbod en ook de EQE staat intussen in de showroom. Meer informatie over deze fleetwagens bij uitstek lees je in dit artikel.

Onderstaande video neemt je mee door de Leuvense concessie, gelegen aan de E40 en in Haasrode Research-Park.

GMS-Leuven is de partner bij uitstek in Vlaams-Brabant voor personenwagens, bestelwagens en certified used cars van Mercedes-Benz.