Nieuws Vlaams-Brabant GMS Leuven voor vierde jaar op rij nationaal Mercedes-Benz Fleet Dealer of the Year

GMS Leuven voor vierde jaar op rij nationaal Mercedes-Benz Fleet Dealer of the Year

Het team van GMS Leuven.

GMS Leuven voor vierde jaar op rij nationaal Mercedes-Benz Fleet Dealer of the Year

LEUVEN – Mercedes-Benz-concessiehouder GMS Leuven is voor het vierde jaar op rij verkozen tot Mercedes-Benz Fleet Dealer of the Year nationaal. De award is een organisatie van het magazine Fleet. 

Bij GMS Leuven waren ze in hun nopjes met de vernieuwde erkenning voor de kwaliteit en service.

“We zijn bijzonder trots dat we voor het vierde jaar op rij werden verkozen tot beste fleet dealer nationaal voor het merk Mercedes-Benz”, luidt het bij de concessiehouder. “We wensen alle klanten en fleet partners te bedanken voor deze mooie bekroning. Daarnaast ook een dikke proficiat aan Claire D’Haese, Fleet Manager Mercedes-Benz Belgium, met de award van Fleet manager of the Year 2022.”

Inderdaad, Mercedes-Benz was twee keer aan het feest. Claire D’Haese, Fleet Manager Mercedes-Benz Belgium, won de hoofdprijs. Claire ontving als eerste vrouw de titel ‘Fleet Manager of the Year’.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.