Nieuws Vlaams Brabant Go4Jobs voelt zich thuis in Vlaams-Brabantse regio

Go4Jobs voelt zich thuis in Vlaams-Brabantse regio

Go4Jobs voelt zich thuis in Vlaams-Brabantse regio

Met iets meer dan 18 jaar ervaring in de uitzendsector en een kriebelende ondernemersmicrobe droomde Diane Wierinckx steeds meer van een eigen zaak. Die droom zag ze in vervulling gaan via Go4Jobs. Onder de paraplu van deze interim- en selectiespecialist richtte Diane op zelfstandige basis Go4Jobs Vlaams-Brabant op, met een focus op de Mechelse en Vlaams-Brabantse regio. Met haar team van vier medewerkers voelt ze zich er helemaal thuis en creëert ze win-wins voor bedrijven én werkzoekenden.

Bij Go4Jobs vond Diane Wierinckx een manier om zelfstandig te starten als ondernemer in de uitzendsector. Haar aanpak: mensgericht ondernemen vanuit een lokaal karakter met focus op de Mechelse en Vlaams-Brabantse regio. Die kent ze, ze is vertrouwd met de mensen, de gewoontes en dat is een belangrijke troef.

“De plaatselijke initiatieven, de fierheid van de familiale KMO-ondernemers in de Mechelse en Vlaams-Brabantse omgeving, de enorme betrokkenheid van KMO-bedrijven in de regionale economie: het zijn stuk voor stuk factoren die mij enorm boeien. Ik begrijp dan ook waarover het gaat in deze streek. Bovendien ben ik zelf ondernemer en kan ik in die rol met bedrijven in gesprek gaan. Je weet waar andere ondernemers mee kampen en kan zo gericht inspelen op hun HR-noden.”

Win-wins creëren

Met die kennis en feeling zet Diane verschillende uitzendkrachten aan het werk, van afgestudeerden tot seniorprofielen. Niet alleen bij de bedrijven, maar ook bij de aanwerving leg ik m’n oor te luisteren.

Waar wil je naartoe? Wat vind je belangrijk? Hoe zie je jezelf ondersteunen? Nadien geven we richting en advies en zorgen we voor een zo goed mogelijke match. Op die manier creëren we een win-win, voor bedrijf én medewerker. En dat is meteen ook onze sterkte: we zijn succesvol in het aanbrengen van medewerkers die onmiddellijk in dienst treden of die eerst via interim aan de slag gaan en nadien vast beginnen. Zoiets geeft voldoening en dat zeg ik toch met enige fierheid.”

Voortdurend in beweging

Investeren in klanten, maar ook investeren in zichzelf, dat is waar Diane belang aan hecht. “Levenslang leren is voor mij een bouwsteen van een sterke onderneming. Met een eigen Go4Jobs Academy en een opleidingsaanbod om te groeien als mens, ondernemer en manager, blijf ik continu werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling.”

De aanpak van Diane doet de zaak vandaag op volle toeren draaien, en dat doet kriebelen. “Momenteel zitten we met ons kantoor in Mechelen, maar mijn gezonde ambitie is om op termijn een tweede kantoor in Vlaams-Brabant te openen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Asse, Dilbeek
Asse

Starter van de week: Sendwich

ASSE/DILBEEK/MACHELEN - Sien De Vriese, een 19-jarige onderneemster uit Asse, bedacht Sendwich, een online bestelapplicatie die het gestructureerd en gecontroleerd… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Boortmeerbeek, Leuven
Boortmeerbeek

8 falingen

LEUVEN/BOORTMEERBEEK/ROTSELAAR/TERVUREN/SCHERPENHEUVEL - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 8 bedrijven failliet verklaard.        Lees meer