goudwisselkantooor Foto: Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor opent 50ste Belgische vestiging in Overijse

Goudwisselkantoor opent vandaag zijn 50ste Belgisch kantoor, in Overijse. Met het doorknippen van het lint zijn de verschillende diensten van Goudwisselkantoor nu ook in de Brusselse oostrand beter vertegenwoordigd. Eerder dit jaar opende het bedrijf ook al vestigingen in Ninove, Ans en Nijvel. Het totaal aantal Europese Goudwisselkantoren komt hiermee op 150.

Het 50ste Belgische kantoor wordt vandaag officieel geopend door Directeur Realisatie Harm-Jan Ruit, samen met de nieuwe kantoorhouder en de regiomanager. In het nieuwe kantoor aan de Brusselsesteenweg 400 in Overijse, kunnen particuliere klanten terecht om juwelen, zilverwerk, diamanten, horloges of edelmetalen door een expert te laten taxeren. Aan de huidige hoge goud- en zilverkoersen kan dit een aanzienlijk bedrag opleveren. In de praktijk gaat het vaak om oude sieraden of erfstukken die niet meer gedragen worden.

Klanten kunnen hun edelmetalen rechtstreeks verkopen aan Goudwisselkantoor, of aanbieden via een internationaal populaire (online) veiling die Goudwisselkantoor organiseert. Goudwisselkantoor beschikt over een webshop waar particulieren gouden of zilveren munten of baren kunnen kopen. Veel beleggers zien edelmetalen als waardevast en een goede manier om hun vermogen veilig te stellen. Goudwisselkantoor is ook een erkend wisselkantoor voor valuta, ook als die niet meer in omloop zijn.

Een vaste waarde
Goudwisselkantoor is in vier decennia uitgegroeid tot een toonaangevend familiebedrijf voor de aan- en verkoop van goud en edelmetalen, veilingen, valutatransacties en verpandingen. Met 50 vestigingen in België, 89 in Nederland en al 11 in Duitsland wil het bedrijf dicht bij de klanten en dus heel toegankelijk zijn. "Onze kantoren zijn een toegangspoort voor al onze diensten en expertises. Met deze 150ste locatie bereiken we opnieuw een mijlpaal. Onze ambitie is om door te groeien naar 350 locaties in zes landen", besluit directeur Realisatie Harm-Jan Ruit.